Oferte de pret

Oferte de mutari mobila

Oferta de preturi pentru clientii nostrii este in functie de nevoile acestora. Preturile sunt acum mai flexibile pentru a putea acoperi o gama larga de necesitati, de la mutarile unor obiecte mici de mobilier pana la transportul unor marfuri de peste 2 tone.

 
In general, pretul unei mutari difera in functie de cantitatea de mobila, de durata efectiva de transport ( incarcari, descarcari etc ), de numarul angajatilor care va vor ajuta la urcare sau coborare ( exceptand soferul autoutilitarei ), si distanta parcursa. Plata comenzilor se face cash. Pentru deplasari in interiorul localitatii ( Bucuresti ) plata se face la destinatie, iar pentru interurban, plata se face in doua etape, jumatate la plecare si jumatate la destinatie. Pentru cursele in afara Bucurestiului se plateste tur-retur.

 

Am pus la dispozitia clientilor un formular online (link) prin care puteti cere oferte personalizate de pret in functie de necesitati. Astfel, ne puteti trimite o cerere, iar noi va vom contacta telefonic pentru a va spune un pret exact pentru cererea dumneavoastra. Dorind sa ne facem remarcati prin respect si incredere ramanem loiaili clientilor nostrii asadar, la urmatoarele comenzi beneficiaza de 10% reducere.

 

Piese de mobilier Serviciile variate de transport mobila si marfuri vor asigura o dovada in plus de seriozitate si respect aratat tuturor tipurilor de clienti si vom asigura o paleta financiara larga pentru toate buzunarele.